Cine suntem?

O echipă de oameni specializați pentru a veni în întâmpinarea problemelor oftalmologice : diagnostic cât mai exact, prevenția bolilor oftalmologice, tratarea, urmărirea și vindecarea acestora.

Monique Vision s-a înființat din dorința de a aduce o altă abordare în optica medicală fiind printre singurele magazine de optică ce asigură servicii complete de optica medicală și oftalmologie: vânzare de ochelari, rame de ochelari și lentile de vedere, lentile de contact și consultații oftalmologice de specialitate.

Avem o mare experiență, ceea ce ne ajută să consiliem clienții în alegerea ramelor de ochelari și în funcție de aspectul lentilelor oftalmice așa încât, la final, clientul să beneficieze de un produs de cea mai înaltă calitate. Una din preocuparile noastre a fost să ținem pasul cu noile tehnologii din optica medicală.

Optometria este un domeniu care solicită atenție și eficiență. Noi am adăugat și pasiune pentru a vă oferi o vedere clară și o prespectivă nouă. Anii de muncă pentru cele mai importante branduri din domeniu ne-au crescut standardele de calitate și ne-au îmbogățit cunoștiințele.

Combinăm temeinicele cunoștințe în domeniu cu aparatură modernă în vederea întreținerii și protecției ochilor.  Astfel, executăm în detaliu prescripția, oferind ochelari de înaltă precizie și calitate.

VISION MONIQUE OPTIQUE este unic reprezentant REM în România

În 2012 s-a născut marca REM (RetroEyewearMode) cu scopul de a combina creativitatea underground-ului londonez cu tradiția italiană artizanală. Atenția la detalii, utilizarea foilor de acetat exclusiv, căutarea constantă a soluțiilor inovatoare are drept scop proiectarea de ochelari care sunt întotdeauna la modă și extrem de confortabili.